Коржі з листкового тіста, прокладені карамельно-сметанним кремом, подрібненим горіхом та горіховою пудрою
1/250
вершково-заварний крем з карамеллю та горіхами
1/250
Листкове тісто, з м’якоттю лимона та ніжний вершково - лимонний крем
Бісквітний рулет із мятним лікером, вершково - заварним кремом і свіжою мятою. Прикрашається фісташковим міруаром
Натуральний мак із домашнім заварним кремом, родзинками та горіхами. Готується без жодного
граму борошна
1/115
Густий шоколадний бісквіт зі шматочками бельгійського 78% шоколаду, прокладений
шоколадно-йогуртним кремом
1/190
Домашній йогурт з домашнім сиром, ущільнений до консистенції мусу
1/100
1/170
Пісочна основа, просочена фруктовим лікером, сирний крем з шматочками малини, французький бісквіт-Женуаз, полуничний сироп та знежирені вершки
Торт названий на честь фаворитки Короля, який був, нібито, її улюбленим тортом. Готується на тонкому французькому бісквіті - Женуаз з сирним кремом, ананасами, мандаринами і полуницями
1 порцияШоколадний торт з 78% бельгійським шоколадом і кремом з живого банану зі скибочками свіжого банана і банановим соусом
1 порция
Карамельні бісквіти, прокладені заварним кремом зі свіжою полуницею.
Ніжні кульки –профітролі, заповнені домашнім заварним кремом, зібрані
в соти та залиті бельгійським шоколадом
Традиційний торт для півдня Франції. Поєднання домашнього сиру, перебитого з вершками та сиром Маскарпоне, запечений на основі з пісочного тіста з натуральним фундуком
Маскарпоне, молода моцарела, рікотта, кремовий соус з натуральної смородини
Сепаж трьох видів молока - пряжене молоко з карамеллю, капучино і шоколадне молоко, в основі - тоненький французький Біска
1 порция
Шоколадні бісквіти, прокладені шоколадно-йогуртним кремом з асорті рублених горіхів
Фруктовий бісквіт в поєднанні з грушево-карамельним кремом, шматочками груші, пасерованої в карамельному соусі з корицею
Кулька тірамісу, строчателла і Амара в шоколаді з горіховою пудрою
1/300Фісташкове морозиво з волоським горіхом, меренговим печивом і мусом із натурального манго
1/300Кульки груші, манго-апельсина і ванільної полуниці з натуральними свіжими фруктами
1/3001/300
1/300
шоколадно-бісквітна крошка і топленим молоком, кармеллю та фундуком
1/250
Пресоване солоне тісто, густо просочене шоколадом. Подається теплим.
100
100 гр
Три шоколадних бісквіта з рубаним горіхом, прокладені сирним кремом з вишнею в коньяку.
Коржі-тонкі домашні запечені млинці, прокладені вершково-заварним кремом на основі з 78% італійського чорного шоколаду і з рубаним фундуком.
Тонкі шоколадні бісквіти з прослойкою зі шматочків манго, крем зроблений на основі мангового смузі, все прикрашається сезонними фруктами
Сирний чізкейк. Це поєднання фермерського сиру з сиром Маскарпоне та живими вершками, запечених в печі на ніжній пісочній основі.
В основі- бісквіт, приготований з сиром Гауда, зверху- сирна маса з сиром Маскарпоне та вершками.
прикрашається скибочками лайму
1/250
1/250
1/170
1 порція
1/550
1/550
1/550
1/250
1/250
1/200