Мастично-горіхові коржи, прокладені карамельно-сметанним кремомі натуральними рубленими горіхами та горіховою пудрою
1/250
1/250
Мастичне тісто, перебите з м’якоттю лимона,розкачане за технологією листкового тіста з лаймовим кремом
Натуральна м’ята у бісквіті з м’ятним лікером, м’ятним лікером, м’ятним кремом та фісташковим
міруаром
Натуральний мак з домашнім заварним кремом,родзинками та горіхами. Готується без жодного
граму борошна
1/115
Густий шоколадний бісквіт зі шматочками бельгійського 78% шоколаду, прокладені
шоколадно-йогуртним кремом
1/190
Домашній йогурт з домашнім сиром, ущільнений до консистенції мусу
1/100
1/170
Пісочна основа, просочена фруктовим лікером, сирний крем з шматочками свіжої малини, французький бісквіт-Женуаз, полуничний сироп та знежирені вершки
1 порцияТорт названий на честь фаворитки Короля, так як був, нібито, її улюбленим тортом. Готується на тонкому французькому бісквіті - Женуаз з сирним кремом, ананасами, мандаринами і полуницями
1 порцияШоколадний торт з 78% бельгійським шоколадом і кремом з живого банану зі скибочками свіжого банана і банановим соусом
1 порция
Коржі з додаванням квіткового меду, прокладені карамельно-сирним
кремом зі шматочками натуральної полуниці.
Ніжні кульки –профітролі, заповнені домашнім заварним кремом, зібрані
в соти та залиті бельгійським шоколадом
Традиційний торт для півдня Франції. Поєднання домашнього сиру, перебитого з вершками та сиром маскарпоне, запечений на основі з пісочного тіста з натуральним фундуком
Маскарпоне, молода моцарела, рікотта, кремовий соус з натуральної смородини
Сепаж трьох видів молока - пряжене молоко з карамеллю, капучино і шоколадне молоко, в основі - тоненький французький Біска
1 порция
Шоколадні бісквіти, проложені шоколадно-йогуртним кремом з асорті рублених горіхів
Фруктовий бісквіт в поєднанні з грушево-карамельним кремом, шматочками груші, пасерованої в карамельному соусі з корицею
Кулька тірамісу, строчателла і Амара в шоколаді з горіховою пудрою
1/300Фісташкове морозиво з волоським горіхом, меренговим печивом і мусом із натурального манго
1/300Кульки груші, манго-апельсина і ванільної полуниці з натуральними свіжими фруктами
1/3001/300
1/300
шоколадно-бісквітна крошка і топленим молоком, кармеллю та фундуком
1200
Пресоване солоне тісто, густо просочене шоколадом. Подається теплим.
100
100 гр
кокосово-меренгові коржі із заварним кремом з перебитим бананом та прослойкою трюфельного крему з горіхами
250безглютенове тістечко. Італійський 78% чорний шоколад та какао
коржі- тоненькі домашні запечені млинці,прокладені кремом, на основі 78% італійського чорного шоколаду та з рубленими горіхами фундука
шоколадно-пісочна основа з трьома видами крему: тірамісу, горіхове праліне та карамель