Мовою сицилійської мафії ця страва означає «Ми беремо тебе в сім'ю». Подається фламбе. Замовте ступінь прожарювання м'яса у менеджера
Кодова назва серед театралів - «Гемоглобін» Соковита м'якоть телятини, нашпигована натуральним гранатовим соком, готується на відкритому вогні.
Груша в медово-коричній глазурі та філе свинини, попередньо вимочене в білому вині під сирним соусом із пармезану. Подається фламбе.
Страва з репертуару найгастрономічної та гурманної країни світу. Свого часу, Мольєр міг дозволити собі цю страву тільки після продажу чергової п'єси.
М'якоть телятини, обов'язково філе, готується на грилі, припускається в протертому соці томатів на повільному вогні.
Знавці стверджують, що при вживанні цієї страви можна відчути аромат літніх ночей на Лазурному березі.
Страва насичена натуральними білками і протеїнами, особливо популярна серед фітнес-інструкторів і любителів кроссфіту.
Страва рецептури Франсуа Вателя, створена ним в Шантіл'ї, в замку принца Конде