В основі торта- пісочний корж, просочений фруктовим лікером, прокладений сирним кремом з малиною. У завершеніі- французький бісквіт, просочений полуничним сиропом і покритий глазур'ю із знежирених вершків.
1 кгВ основі-тонкий французьський бісквіт. На ньому - збитий сирно-йогуртовий крем, вершково-фруктовий мус зі шматочками ананасу і апельсину. Полуниця покрита кондитерським соусом. Прикрашений збитими вершками.
1 кгФруктовий бісквіт в поєднанні з грушево-карамельним кремом, шматочками груші, пасеруваної в карамельному соусі з корицею.
1 кгКласичні профітролі, наповнені ніжним ванільно-заварним кремом, зібрані в торт і залиті вершковим шоколадом.
1 кгТрадиційний торт півдня Франції. Поєднання домашнього сиру, перебитого з вершками і сиром маскарпоне, запечений на пісочно-горіховій основі з натуральним фундуком.
1 кгШоколадно-ромові бісквіти, прокладені ванільно-молочним кремом зі скибочками свіжого банану.
1 кгВ основі - бельгійський шоколад з рубленим горіхом, поєднання шоколадних бісквітів з ванільним мусом і карамельним кремом.
1 кгВ основі- пісочний корж, на ньому- сирний крем з прошарком з горіхів, просочених коктелем тірамісу та кави. Прикрашений сезонними ягодами і фруктами.
1 кгШоколад у всьому: шоколадний бісквіт з коньячною пропиткою і шоколадним кремом на основі шоколадного соусу.
1 кгНатуральний фісташковий крем, перебитий з сирним кремом і домашнім йогуртом, два тонких мастичних бісквіта.
1 кгПоєднання десертних сирів: моцарелла, маскарпоне і рікотта з домашнім сиром і збитими вершками на французькому бісквіті. Прикрашений натуральною смородиною і смородиновим соусом.
1 кгДва бісквіта «Женуаз» з пелюстками троянд, прокладені фруктово-йогуртовим кремом зі скибочками персика. Залитий банановим кувертюром.
1 кгТри шоколадних бісквіта з дрібним горіхом, прокладені сирним кремом з вишнею в коньяку.
1 кгКарамельні бісквіти, прокладені заварним кремом зі свіжою полуницею.
1 кгДва ванільних бісквіта, просочені коньяком, між ними- масляно-вершковий крем з сухофруктами, вимоченими в коньяці, прокладений запеченими меренгами з горіхом
1 кгСепаж трьох молочних кремів - топлене молоко з карамеллю, крем-капучино та шоколадне молоко. а в основі - тонкий французський бісквіт
1 кгШоколадні бісквіти, прокладені шоколадно-йогуртовим кремом з асорті подрібнених горіхів.
1 кгТри шоколадних бісквіта з ніжним сирним прошарком і шматочками свіжої груші.
1 кгКоржі, приготовані без борошна, з пресованої кокосової стружки, прокладений заварним кремом, з цілим горіхом і фундуком та тертим бельгійським білим шоколадом
1 кгТонкі шоколадні бісквіти з прослойкою із шматочків манго, крем зроблений на основі мангового смузі, прикрашається сезонними фруктами
1 кг